NEJŽÁDANĚJŠÍ ZÁJEZD

15.12.2014 08:00

Letecké víkendy v Londýně                                                             

                                     


doprava:   Letecky                                              4 dny              
ubytování:  2+1                           
stravování:  snídaně                                         


Program zájezdu

1. den: V poledních hodinách odlet z Prahy do Londýna, okružní jízda, transfer do hotelu, ubytování. Individuální volno nebo v případě dobrých časových možností návštěva centra Londýna. Individuální návrat do hotelu, nocleh.  2. den: Snídaně, celodenní pobyt v Londýně. Metrem dojedeme do blízkosti Hyde parku, kde se budeme moci seznámit s nejvýznamnějšími stavbami tohoto města procházkou kolem Buckinghamského paláce, St. James parkuWestminsterskému opatství a majestátnímu Parlamentu, který se nachází v těsné blízkosti Big Benu. Dále doporučujeme pokračovat třídou Whitehall kolem Downing Street na Trafalgarské náměstí, kde jistě nevynecháme příležitost návštěvy světoznámé obrazárny. V pozdních odpoledních hodinách můžeme pokračovat přes zábavní čtvrť Soho na Covent Garden ulicemi proslulými nejrůznějšími kulturními podniky, rázovitými puby i restauracemi pro náročné. Jistě v nás zanechá nezapomenutelný dojem návrat k metru krásně nasvícenou pěší zónou přes Leicester square ke slavné Piccadilly. Návrat do místa ubytování. Nocleh.
3. den: Snídaně, možnost individuálního programu v Londýně, kde doporučujeme zahájit procházku návštěvou slavné St. Paul's Cathedral, dále se projít pověstnou londýnskou City kolem monumentální budovy Bank of England a burzy k Monumentu a dále přejít přes Temži na druhou stranu k bitevníku Belfast, kde se nachází muzeum válečného námořnictva. Odsud je již malý kousek ke slavnému Tower bridge a jednomu ze symbolů tohoto státu, majestátnímu Toweru, jež ve svých útrobách střeží korunovační klenoty, nocleh.
4. den: Po snídani individuální volno k prohlídkám, nákupů, apod. V poledních hodinách transfer na letiště a odlet do Prahy.

CENA ZAHRNUJE:

- leteckou dopravu v turistické třídě vč. tax a příplatků Praha - Londýn - Praha
- 3 noclehy v hotelu *** s anglickou snídaní
- transfery z/na letiště
- služby průvodce
- zák. pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

CENA: 9 800 Kč