NEJLÉPE HODNOCENÝ ZÁJEZD

15.12.2014 08:19

Letecký víkend v Amsterdamu                                                             

                                     



          
doprava: Letecky             4 dny              
ubytování:  2+0                                 
stravování: snídaně                                                 
 

                                                 Program zájezdu

1.den: V dopoledních hodinách odlet z Prahy do Amsterdamu, odjezd hromadnou dopravou do hotelu, ubytování v Amsterdamu. Odpolední procházka centrem města s průvodcem během níž se seznámíte se všemi důležitými atraktivitami Amsterdamu, např. uvidíme budovu Královského paláce, náměstí Dam, Nový kostel, květinový trh Singel, Museumsplein, kde se nachází Rijksmuseum, muzeum Van Gogha či brusírna diamantů Coster Diamonds, kterou během naší prohlídky navštívíme. Dále uvidíme centrum zábavy kolem náměstí Leidseplein a Rembrandtplein s proslulými coffee shopy - nyní již pro cizince neatraktivní. Zvídavější mohou projít proslulou  čtvrtí Červených luceren., která je vedle svého původního účelu i  turistickou atrakcí. Individuální návrat do hotelu. Nocleh.
2. den: Snídaně, individuální program. Zájemci mohou s  průvodcem Čedoku navštívit místním autobusem Zaanse Schans, zajímavý skanzen s větrnými mlýny, kde se seznámíme s tradiční výrobou dřeváků a sýrů, které zde lze nejen ochutnat, ale i zakoupit. Po návratu do Amsterdamu je možno podniknout fakultativní projížďku motorovou lodí po grachtech. Individuální program i návrat do hotelu. Nocleh.
3. den: Snídaně, individuální program. Zájemci mohou s průvodcem Čedoku podniknout výlet vlakem do hlavního města Den Haag. Během pěší prohlídky historickou částí města uvidíme například Binnenhof, Buitenhof, palác královny Nordeine, Mauritshuis s královskou sbírkou obrazů. Při dobrých časových možnostech je možno navštívit přímořské lázně Scheveningen a projít se po mořské promenádě, či okusit nějakou z místních specialit z plodů moře, za úvahu stojí i návštěva slavného parku Madurodam, kde jsou modely nejvýznamnějších staveb Nizozemska. Společný návrat do Amsterdamu, individuální program, nocleh.
4. den: Snídaně. Dopoledne volno, které můžeme využít k další návštěvě místních zajímavostí a navštívit např. dům Annny Frankové. Odpoledne odjezd hromadnou dopravou na letiště a odlet z Amsterdamu do Prahy. Přílet do Prahy v nočních hodinách.

Trasa

Amsterdam ' Zaanse Schans ' Haag

CENA ZAHRNUJE:

• 3 noclehy se snídaní v hotelu ***
• leteckou dopravu, průvodce
• pojištění dle zákona č. 159/99 Sb.
• letištní taxy a palivový příplatek

Cena nezahrnuje

• vstupy, jízdné městskou, meziměstskou a vlakovou dopravou


CENA: 12 200 KČ